Esittelyni

Hei, olen Kirsi. Olin kevään 2017 kuntavaaleissa ehdolla Vihreiden ehdokaslistalla ja vaalit olivat ensimmäiseni. Sain 164 ääntä ja luottamuspaikan Tilakeskuksen johtokunnasta.

Olen tietojohtamisen aikuismaisteriopiskelija ja opintoni alkavat olla gradun hyväksymistä vaille valmiit. Olen valmistunut jo noin kymmenisen vuotta sitten tradenomiksi ja ennen paluuta koulupenkille ehdin työskennellä niin Tampereella, Helsingissä ja Hangossa kuin Frankfurtissa ja useissa eri kaupungeissa Australiassa. Tällä hetkellä toimin tänä vuonna perustetussa pelistartupissa liiketoimintahaasteiden parissa.

Minulle tärkeä asia vapaa-aikanani on liikkuminen. Kaupin polut tunnen vieläkin läpikotaisin ulkoiltuani siellä useita vuosia koirani kanssa. Lisäksi sydäntäni lähellä on tanssi, jossa uusien askelien opetteleminen haastaa itseäni ja tuo keskellä talveakin tunteen auringosta. Pelaan myös lautapelejä ja käyn visailemassa, jotka molemmat ovat hauskoja tapoja kehittää tietämistä ja tavata samalla ystäviä. Lisäksi toimin vapaaehtoisen SPR:n humanitaarisen oikeuden ryhmässä ja olen syksyn aikana kouluttautumassa kouluttajaksi kyseisestä teemasta.

Pidän myös lukemisesta ja olen kirjoittanut myös Kirjoja, Kirjoja blogia. Twiittaan satunnaisen epäsatunnaisesti Twitter-tilillä @kirsirossi. Julkista Facebook-profiilia en omista mutta osa päivityksistäni on julkisia.  Laita ihmeessä viestiä joko tätä kautta tai somessa, jos haluat ottaa yhteyttä jonkun asian tiimoilta.

Mainokset